Golf på Bornholm

Golf på Bornholm

Golf är ett spel som engagerar allt fler och även i denna sektor har Bornholm sin givna position. Var du är bor är det inte längre bort än 20 minuter i bil till den längst bort belägna golfbanan. Vi erbjuder tre olika anläggningar av varierad karaktär, Bornholms Golf Klubb, Rö golfbanor (2 olika 18-håls slingor och Dueodde golfbana. Alla golfbanorna har platsbeställning, så att man i lugn och ro kan planera in övriga aktiviteter på Bornholm. Vi hjälper naturligtvis till med bokning av utslagstider och erbjuder greenfees till förmånliga priser. Klubbarna på Bornholm kräver inte officiell handicap, utan även spelare med klubbhandicap är välkomna.

 

Bornholms Golf Klub, Rönne

Strax söder om Rönne ligger Bornholms Golf Klubb med sin ståtliga, parkbetonade bana, som så skickligt är inpassad i de naturliga omgivningarna. Den ligger väl skyddad och spelet påverkas därför inte i någon högre grad av vinden.

Läs mer och och boka här

 


Nordbornholms Golf Klub, Rö

De mycket tilltalande och särpräglade Rö Golfbaner på Nordbornholm består av två 18-håls slingor, Old Course och New Course. Båda banorna ligger ovanligt vackert som en skön oas mitt i det omväxlande ljunghedslandskapet. Den ”gamla” banan bjuder på klippor, små sjöar, skog och vattendrag medan den nya går omväxlande genom skog och öppna landskap och sträcker sig ner mot havet. Banorna är privatägda med Old Course administreras av Nordbornholms GK och New Course av Gudhjem GK.

Läs mer och boka här

 


Nexö Golf Klub, Dueodde

På Sydbornholm ligger denna golfbana tät intill en av Danmarks vackraste badstränder och är omgiven av en yppig grönska. Förhållandena här är de sedvanliga för anläggningar belägna nära havet och banan är - med sina breda fairways - speciellt lämplig för nybörjare och spelare med lite högre handicap.

Läs mer och boka här


 

Klicka här för att boka Golf