Hotell på Bornholm

Det finns många hotell på Bornholm att välja på. Att komma till den lilla danska ön Bornholm mitt ute i den blå Östersjön ger goda möjligheter att på en area av 3x4 mil får uppleva ett Norden i miniatyr. Att Bornholm är en god representant för den nordiska naturen beror på den branta dramatiska klippkusten avbruten av långa, mjuka sandstränder som gränsar till storslagna klitter och vackra ljunghedar. Här finns slätter med fruktbara åkrar och välskötta bondgårdar. Skogar, sjöar, ängar och faktiskt ett av Danmarks högsta berg - Rytterknaegten. Längs gatorna i fiskelägena kommer man nära klippformationerna, vinrankorna, stockrosorna och mullbärsträden. Vi på Team Bornholm kan erbjuda många hotell på Bornholm.
 

Dom flesta hotell på Bornholm och pensionat är en familjeangelägenhet med personlig charm som är typisk för denna lilla ö 80 minuters båtresa från Ystad på Sveriges sydkust. 

Vi har skapat ett urval av både hotell och pensionat som väl täcker ön när det gäller det geografiska läget, standard och priser. Vi har i våra beskrivningar så tydligt som möjligt försökt ange varför vi har just denna inkvartering med i vårt välmatade program som vi hoppas skall ge er impulser till en skön och minnesrik semester.
Välkommen att bo på våra hotell i Bornholm

 

Klicka här för att boka paket till Bornholm med färja

Utsikt på Bornholm